Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Lees verder

Auto-fit

Ledeboerstraat 35-06
5048 AC Tilburg

Openingsuren

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:45 - 14:00
Zondag
Gesloten
De openingstijden zien
Verbergen
dreigende sluiting in uw garage minuten
We zijn nu open!
Uw garage is afgesloten

Welkom bij Auto-fit

Klik op de tabbladen en ontdek welke diensten uw garage levert.

Een afspraak maken

Olie verversen en onderhoud

Wij voeren de olieverversing, het periodiek onderhoud of de diagnose uit. We beschikken over de nodige apparatuur en technische informatie voor alle merken. Vraag online een offerte aan door hier te klikken.

Banden

Tijd voor een bandenwissel? Neem contact met ons op en kies uit de grootste merken; wij monteren ze op uw auto.

Technische onderdelen

Als specialist in alle merken werken wij aan alle elementen van uw auto. Neem snel contact met ons op voor alle werkzaamheden aan onder andere remmen, distributieriem, uitlaat, roetfilter, stuurinrichting, wielophanging, motor, alternator, koppeling.

Accu

Startproblemen? Wij beschikken over de uitrusting om het oplaadcircuit van uw auto te testen vóór we de accu vervangen. Wij zorgen ook voor de recyclage van uw oude accu..

Airco

Wij beschikken over de knowhow en de uitrusting voor een eenvoudige controle, het onderhoud of de reparatie van uw volledige airconditioningsysteem.

Carrosserie & ramen

Wij kunnen voorruiten, koplampen of carrosserieonderdelen van alle merken vervangen.

Diagnose

Diagnose

Hebt u een lange rit of een vakantie gepland? Doe een beroep op onze technische expertise om uw auto te controleren en een probleemvrije reis te waarborgen. Indien nodig maken wij een vrijblijvende offerte op.

Offerte

Offerte

Moet u uw auto laten controleren of herstellen? Wij maken vooraf een gedetailleerde offerte op van de werkzaamheden die aan uw auto zullen worden uitgevoerd. Vraag online uw offerte voor het onderhoud of contacteer ons voor alle andere werkzaamheden!

REQUAL garantie

REQUAL garantie

Met de REQUAL onderdelen, een onderdelen lijn die speciaal bestemd is voor auto-onderhoud, krijgt u 2 jaar garantie op onderdelen en werk.

Vervangwagen

Leenauto

Blijf mobiel! Dankzij onze leenauto's beschikt u over een mobiliteitsoplossing en kunt u uw activiteit voortzetten zolang u niet over uw eigen auto beschikt.

Nieuwe of tweedehandsauto

Nieuwe of tweedehandsauto

Zoekt u een nieuwe of tweedehandse auto? Wij kunnen u helpen tijdens uw zoektocht. Niets is eenvoudiger: neem contact met ons op!

Welkom bij Auto-fit.

Wij staan tot uw beschikking om alle werkzaamheden voor onderhoud, reparatie, diagnose en olieverversing uit te voeren in Tilburg, ongeacht het merk en de leeftijd van uw auto en altijd tegen de beste prijs!

Bij Auto-fit kunt u ook het onderhoud van uw auto laten uitvoeren met kwaliteitsonderdelen die 2 jaar gewaarborgd zijn.

Doe ook een beroep op onze ervaring voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto in Tilburg:

> olieverversing, onderhoud

> banden, accu, ruitenwissers

> airconditioning

> schokdempers, remmen, uitlaat, koppeling, distributieriem en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het onderhoud van uw auto in Tilburg. U kunt ook rechtstreeks online een afspraak maken.

Tot binnenkort bij Auto-fit voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.

Verkooppunten in de Nederland